Real: „Már számolom a napokat Messi visszavonulásáig…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.12. 14:20
null
Álvaro Arbeloának (jobbra) nem Lionel Messi a kedvenc futballistája… (Fotó: AFP, archív)
A Real Madrid labdarúgócsapatának korábbi védője, Álvaro Arbeloa az egyik spanyol televíziós műsorban már-már gyűlölködő hangnemben beszélt a királyi gárda ősi riválisáról, az FC Barcelonáról, valamint Lionel Messiről. A világ- és kétszeres Európa-bajnok Arbeloa alig várja, hogy az argentin felhagyjon az aktív futballal…

 

„Mindig azt akarom, hogy a Barcelona veszítsen, mert az jó a Real Madridnak – mondta az El Chiringuito de Jugones című műsorban Arbeloa, aki 2017-ben a West Ham Unitedből vonult vissza, és jelenleg a Real Madrid nagyköveteként dolgozik. – A Real Madrid szurkolói nem »antibarcások«, de én még azért is szorítok, hogy az edzéseken is kapjanak ki. Természetesen annak is örülnék, ha kiesnének a Bajnokok Ligájából, mert eggyel kevesebb riválisunk maradna.”

„A Barcelona remek csapat, nagyon tisztelem, kiváló játékosai vannak. Mint például Lionel Messi, aki nagyon jó futballista, de én sosem tudtam élvezni a játékát, és valószínűleg soha nem is fogom. Remélem, hamarosan visszavonul, már számolom vissza a napokat…” – tette hozzá Arbeloa, aki 2009 és 2016 között többek között egy spanyol bajnoki címet és két Bajnokok Ligáját nyert a blancókkal.

Arbeloa a Liverpool, a Real Madrid és a spanyol válogatott színeiben összesen 20 meccsen lépett pályára Messi ellen, aki ezeken a találkozókon 10 gólt szerzett. Hétszer a spanyol, hétszer az argentin futballista csapata nyert, míg hatszor döntetlen született.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik