Real Madrid: két játékos is lelép, ráadásul egy csapatba?

Vágólapra másolva!
2015.10.24. 15:51
Olasz lapértesülések szerint az Internazionale labdarúgócsapata két Real Madrid-játékos nevét is felvéste a kívánságlistájára.

Párban olcsóbb – legalábbis ebben bíznak a milánóiak az olasz beszámolók szerint. A Gazzetta dello Sport arról írt, az Inter vezetőségénél nagy az egyetértés, két Real Madrid-futballistát szeretnének megszerezni.Párban olcsóbb – legalábbis ebben bíznak a milánóiak az olasz beszámolók szerint. A Gazzetta dello Sport arról írt, az Inter vezetőségénél nagy az egyetértés, két Real Madrid-futballistát szeretnének megszerezni.

A Gazzetta úgy tudja, az olasz csapatnál még nem döntöttek arról, pontosan mikor tesznek ajánlatot, egyelőre ugyanis még nem is érdeklődtek a Realnál, az elhatározás azonban már megvan.

Az egyik kiszemelt az előző idényt a Portónál kölcsönben töltő brazil, Casemiro, a másik pedig a legnagyobb spanyol reménységek közt emlegetett Jesé Rodríguez.

A rotációba Rafa Benítez irányítása alatt már bekerülő brazil középpályás 490 percet játszott a szezonban a madridiaknál, piaci értékét a transfermarkt.de 10 millió euróra becsüli. Jesé a keményebb dió, a blancók saját nevelésű játékosa becslések szerint 14 millió eurót ér, ő Cristiano Ronaldo és Gareth Bale mellett öt meccsen csupán 153 percet kapott.

A milánóiaknak azonban nagy valószínűséggel mélyebben a zsebükbe kell nyúlniuk, ha mindkét futballistát vinnék. Már persze ha lesz „bátorságuk” odatelefonálni Madridba…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik