Real Madrid: Kaká bírálja, de sokra tartja Benzemát

Vágólapra másolva!
2011.01.23. 06:40
Kaká szerint madridi csapattársa, Karim Benzema nagyon jó futballista, de többre is képes lenne annál, amit a mérkőzéseken általában nyújt.

„Edzéseken látjuk, hogy mi mindent tud. Ez alapján a Real Madrid meghatározó labdarúgójává válhatna, ez csak rajta múlik – fogalmazott meg burkolt kritikát a francia csatárral szemben a brazil világbajnok támadó középpályás szponzora új cipőmodelljének bemutatása alkalmával. – Néha kicsit kívül reked a játékon, úgy véljük, ennél többre képes."

A madridi alakulatnál az argentin Gonzalo Higuaín porckorongműtéte után vetődött fel, hogy Benzema mellé csatárt kellene szerződtetni a tavaszi idényre.

„Arról, hogy ez szükséges-e, az edzőnek kell dönteni, nekem az a dolgom, hogy a pályán segítsem a csapatot" – fogalmazott Kaká. 

Benzema sorsa egyébként visszatérő vita tárgya. Legutóbb Jorge Valdano sportigazgató értetlenkedett amiatt, hogy a francia futballista kispados volt, amire José Mourinho vezetőedző így reagált:

„Én nem üzengetek, és túlságosan öreg vagyok ahhoz, hogy a sajtó közvetítésével fogadjak üzeneteket. A saját utamat járva jutottam el oda, ahol most tartok."

A portugál tréner Benzemát illetően Kakával ért egyet, ő is többet vár a francia játékostól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik