Real Madrid: Kaká állítja, nem sodorta veszélybe a karrierjét

Vágólapra másolva!
2010.08.13. 18:52
Kaká úgy véli, orvosa kicsit eltúlozva állította azt, hogy veszélybe sodorta a pályafutását, amikor nem teljesen egészségesen lépett pályára Brazília válogatottjában a nyári világbajnokságon.

A Kaká bal térdét augusztus 5-én megoperáló Marc Martens professzor azt állította: a Hollandia elleni vb-negyeddöntőben (1–2) a brazil játékos szinte elviselhetetlen fájdalommal a lábában játszott, és felelőtlenül veszélybe sodorta a karrierjét.

„Martens professzor nagyszerű szakember, de szerintem nagyon eltúlozta a dolgot, amikor megkondította a vészharangot. – Korábban is játszottam úgy, hogy fájt a térdem vagy valamely más testrészem, és nemcsak a válogatottban, hanem a Real Madridban is."

A Marcának nyilatkozva Kaká úgy vélekedett, hogy korábbi lágyéksérülése miatt súlyosbodtak a térdfájdalmai. A történtek mindazonáltal nem bizonytalanították el, mint mondta:

„Leszek még a világ legjobbja. Ma furcsa ilyesmit kijelenteni, de erősen hiszek abban, hogy sikeres leszek a Real Madriddal. Az operációra is azért volt szükség, hogy újra én legyek a number one."

Kaká sérülését egy idény előtti rutinellenőrzés során fedezték fel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik