Real Madrid: José Mourinho visszatérne a Premier League-be

Vágólapra másolva!
2011.01.30. 17:56
José Mourinho, a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid vezetőedzője hamarabb visszatérhet Angliába, mint azt bárki gondolná – írja a Sunday Mirror. Mint ismeretes, az utóbbi időben Mourinho viszonya megromlott Jorge Valdanóval, a madridi klub sportigazgatójával, és a vezetőedző esetleges nyári távozásáról máris pletykák keringenek a sajtóban.

„Mindig is szerettem volna újra Angliában dolgozni, és ez hamarabb megvalósulhat, mint azt bárki gondolná. Nagyon fontos számomra, hogy a családommal jól érezzük magunkat ott, ahol éppen élünk. Angliában jól éreztük magunkat, én pedig szeretem az angol futballt" – idézi a Mirror José Mourinhót.

„Sohasem éltem illúziók között, tudtam, hogy nem fog tíz évig tartani a megbízatásom a Chelsea-nél. A feladatom az volt, hogy a csapatot győzelemre vezessem, azonban tudtam, hogy előbb-utóbb távoznom kell" – mondta Mourinho a londoni „kékeknél” eltöltött időszakot jellemezve.

A „Special One" három évig volt a Chelsea menedzsere, és 2007-es távozása előtt két bajnoki címet nyert a gárdával. Ugyanezt később megtette az olasz Interrel is, sőt a milánói klub élén BL-győzelmet is ünnepelhetett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik