Real Madrid: „Igaz, hogy nem túl bő Gareth Bale szókincse”

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2019.08.20. 11:07
null
Gareth Bale helye Kiko Casilla és Marcelo között volt a Real Madrid öltözőjében (Fotó: AFP)
A spanyol As Kiko Casillával, a Real Madrid korábbi kapusával készített interjút, amelyben a jelenleg az angol másodosztályú Leeds Unitedben szereplő játékos Gareth Bale-ről és a walesi támadó kissé hiányos spanyol nyelvtudásáról is szót ejtett.

 

Gareth Bale 2013-ban szerződött a Real Madridhoz, ám hat év alatt még alapszinten sem igazán sikerült elsajátítania a spanyol nyelvet – erről korábban Marcelo is beszélt.

„Mellettem Bale szekrénye van, de ő nem beszél spanyolul, igazából csak angolul tud, úgyhogy mutogatással kommunikálunk, egyébként annyit beszélünk, hogy »szia, helló«”fogalmazott korábban Marcelo.

Ezúttal a 2019 januárjában a Leeds Unitedhez igazoló Kiko Casillát kérdezték Bale nyelvtudásáról, ami azért lehet különösen érdekes, mert a walesi játékos helye éppen a spanyol kapus és Marcelo között volt a blancók öltözőjében.

„Nem szeretném »lebuktatni« Bale-t, de igaz, hogy nem túl bő a spanyol szókincse ahhoz, hogy jól kifejezze magát. Ha kérdezni szeretne valamit, akkor megteszi, ha tőle kérdeznek, akkor megpróbál válaszolni, de nem olyan nyitott személyiség, mint például Marcelo. Különbözőek vagyunk, ezt tiszteletben kell tartani” – mondta az As-nek Kiko Casilla, aki azt is elmondta, hogy jó játékosnak tartja a walesit, és reméli, hogy megoldódik a helyzete a Real Madridnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik