Real Madrid: Hazard a harmadik nyári szerzemény – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.19. 08:57
null
Eden Hazard közel 100 millió euróért vált klubot a nyáron a Marca szerint (Fotó: AFP)
Éder Militao és Rodrygo után a Chelsea-t erősítő Eden Hazard lesz a Real Madrid harmadik nyári szerzeménye – számolt be róla a Marca.



A spanyol lap tudósítása szerint a következő napokban hivatalos lesz a felek megállapodása. Zinédine Zidane már Lille-ben felfigyelt a belga sztárra, akiről Florentino Pérez klubelnök is megjegyezte, hogy a klub fontolóra veszi a szerződtetését, amikor berobban az elitbe.

A Chelsea idényének végén Hazard a Real Madridhoz igazol, és a helyét a Dortmund amerikai játékmestere, Christian Pulisic veszi át a londoni „kékeknél” – írja a Marca.

A Chelsea fellebbezett az átigazolási időszakból történő kizárása ellen, hogy ezen a nyáron igazolni tudjon. Hazard elutasította az angol klub legutóbbi három szerződésajánlatát, régóta arra vár, hogy a Real Madridhoz mehessen.

A Marca beszámolója szerint a belga válogatott támadó vételára csaknem 100 millió euró lesz, mivel már csak egy év van hátra a jelenlegi egyezségéből – tavaly még 200 milliót kért volna a londoni gárda.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik