Real Madrid: Ha el kell menjek, Angliában folytatom - Lassana Diarra

Vágólapra másolva!
2011.06.07. 21:04
Szívesen térne vissza az angol élvonalba (Premier League) Lassana Diarra, a spanyol Real Madrid labdarúgócsapatának elmúlt idényben kevesebb játéklehetőséget kapó védekező középpályása.

„Ha el kell hagyjam a Real Madridot, akkor csak az angol élvonalban szeretném folytatni a pályafutásomat" – nyilatkozta angol lapoknak Lassana Diarra.Lassana Diarra.

A 26 éves légiós három és fél idényt töltött el az angol élvonalban, a Chelsea-ben és az Arsenalban még nem jutott neki meghatározó szerep, de az FA-kupa-győztes Portsmouth-ban már kulcsembernek számított, nem véletlenül szerződtette őt szezon közben a Real Madrid.

A spanyolok az elmúlt átigazolási időszakokban több futballistát szerződtettek a középpályás sor védekező szekciójába, Xabi Alonso és Sami Khedira személyében José Mourinho hosszú távú megoldást kapott, Lassana Diarra pedig már kinőtte a csere- vagy éppen kiegészítő ember szerepét.

A 2013-ig élő szerződéssel bíró Lassana Diarra elmondta: még ő sem igazából döntötte el, mit szándékozik tenni, hiszen a Real Madrid „a legnagyobb futballklub a világon", és még előbb szeretne egyeztetni a kérdésben José Mourinhóval is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik