Real Madrid: Gonzalo Higuaín 2016-ig meghosszabbítja szerződését

Vágólapra másolva!
2010.05.31. 21:43
További három évvel meghosszabbítja eredetileg 2013-ban lejáró szerződését Gonzalo Higuaín, a Real Madrid labdarúgócsapatának világbajnokságra készülő argentin légiósa. Erről a játékos képviselője, egyben édesapja, Jorge Higuaín egyezett meg hétfőn a klub képviselőivel. A szerződést az érintett a napokban írhatja alá.

A gólerős szezont maga mögött tudó támadóval már jóideje akartak hosszabbítani a madridi klubvezetők, ő azonban azon az állásponton volt, hogy addig nem írja alá az új szerződést, amíg nem garantálnak neki legalább akkora fizetést, mint csapattársának, Karim Benzemának. Nos, a jelek szerint sikerült megoldást találni a kérésre.

A Real Madridot igencsak sürgette az idő, hiszen Higuaín remek szezonja más európai nagy klubok érdeklődését is felkeltette. A Benzemával való fizetési hasonlatnak pedig az ad pikantériát, hogy amíg a francia csalódást keltő idényt zárt, ennek áraként a vb-keretbe sem fért be, addig Higuaín huszonhét góllal segítette bajnoki ezüstéremhez a „blancókat".

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik