Real: Pérez miatt hagytam el a klubot – C. Ronaldo

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.29. 15:36
null
Florentino Pérez és Cristiano Ronaldo 2016-ban: ekkor még minden rendben volt (Fotó: AFP)
A nyáron a Real Madridtól az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventushoz szerződő portugál klasszis, Cristiano Ronaldo a France Football e heti számában olvasható interjúban elárulta, hogy Florentino Pérez, a spanyol fővárosi csapat elnöke miatt hagyta el a klubot.


Éreztem a klubon belül, főképp az elnök felől, hogy nem úgy számítanak rám, mint ahogy az elején. Az első négy-öt évben megvolt az az érzésem, hogy én vagyok Cristiano Ronaldo, majd ez megváltozott. Úgy nézett rám az elnök, mintha már nem lennék nélkülözhetetlen. Ez ösztönzött arra, hogy elhagyjam a klubot” – mondta Cristiano Ronaldo.

Néha megnéztem a híreket, amikben az állt, hogy el akarom hagyni a klubot. Volt benne valami, de az igazság az, hogy nem éreztem azt, hogy Florentino Pérez visszatartana. Ha a pénzről lenne szó, akkor Kínába költöztem volna, ahol ötször annyit kapnék, mint a Juventusnál, vagy a Real Madridnál. Hasonlóan keresek itt is, mint Madridban. A különbség az, hogy a Juve akart engem, és ezt a torinóiak világosan elmondták nekem” – majd elmondta, hogy Zidane távozása nem nagyban befolyásolta a döntését.

Ronaldo a France Footballnak arról is beszélt, hogy az előző idénye alapján megérdemli az Aranylabdát, és egy álma válna valóra, ha hatodszorra is megnyerné.

A 33 éves játékost a szexuális zaklatásos botrányáról is kérdezték: „Természetesen ez a történet befolyásolja az életemet. Van egy párom, négy gyermekem, egy idősödő édesanyám, szóval egy családom, amelynek tagjai nagyon közel állnak hozzám. Nem is beszélve a jó hírnevemről. Képzelje el, hogy valaki megvádol ezzel. Tudom, hogy ki vagyok és mit tettem. Egy nap kiderül az igazság.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik