Real Madrid: ez alapján nagyon úgy tűnik, Hazard döntött

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.20. 08:59
Évek óta olvasni olyan híreket, hogy Eden Hazard a Real Madrid labdarúgója lesz, eddig azonban mindig úgy végződött a történet, hogy a belga sztár a Chelsea-nél maradt. A nyári átigazolási időszakban azonban könnyen lehet, most már tényleg a spanyol fővárosba költözik Hazard. Akinek az alábbi mondata is erre céloz, nem is olyan finoman…

A belga hln.be beszámolója szerint a Real Madridnál Zinédine Zidane visszatérése óta olyan komolyan gondolják Hazard megszerzését, mint még soha.

A blancók állítólag már tettek is egy 82 millió eurós ajánlatot a Chelsea-nek, ám arra még nemet mondott a londoni együttes, amely 115 milliót szeretne kapni egyik legjobbjáért.

Függetlenül ettől azonban teljesen egyértelműnek tűnik, hogy Hazard nyártól a Real Madrid játékosa lesz, hacsak nem történik valami csoda.

Hazard, úgy tűnik, döntött (Fotó: AFP)
Hazard, úgy tűnik, döntött (Fotó: AFP)

Ezt támasztja alá az alábbi beszélgetés is, amely a hln.be újságírója és Hazard közt zajlott le.

Újságíró: „Tegyük fel, van egy barátom, aki a Premier League-ben szerepel már hét éve, egy olyan klubnál, amely kékben futballozik. Mindent megnyert ott, amit lehet, és új kihívásra vágyik. Hívja is egy csapat, amely viszont fehérben játszik. Te mit tanácsolnál neki?”

Hazard: „A tanácsom? Vegyen egy fehér mezt, de gyorsan...”

Konkrétan persze nem mondhatja ki még Hazard, hogy a Real Madridhoz tart, ám ennél egyértelműbb célzás nem nagyon létezik…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik