Real Madrid: Di Stéfano szerint támogatniuk kell Mourinhót

Vágólapra másolva!
2012.12.28. 19:53
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid legendás labdarúgója a Marcának adott nyilatkozatában elmondta, a csapatnak támogatnia kell José Mourinho vezetőedzőt, így képesek lehetnek megnyerni a Bajnokok Ligáját.

A spanyol bajnoki címvédő Real Madrid jelenleg 16 pontos hátrányban van a listavezető Barcelonával szemben, míg a Király-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén 2–1-es vereséget szenvedett a Celta Vigo otthonában. A Bajnokok Ligájában a legjobb nyolc közé jutásért a Manchester Uniteden kell átverekedniük magukat a „királyiaknak".

A spanyol sajtóban nagy port kavart, hogy Mourinho a Málaga elleni 3–2-re elveszített bajnokin csak a kispadra jelölte az együttes csapatkapitányát, Iker Casillast, ám a 86 esztendős legenda szerint támogatniuk kell a portugál szakembert, bármilyen döntést is hoz.

„Mourinhónak nehéz feladata van, támogatnunk kell őt. Főleg azért, mert még sok mindent el kell érnünk ebben a szezonban. Még mindig harcban állunk a trófeákért, és biztos vagyok benne, hogy meg tudjuk nyerni a Bajnokok Ligáját" – hangoztatta Di Stéfano.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik