Zidane távozása mindenkit meglepett, elvégre a francia legenda halmozta a sikereket Madridban, a játékosok imádták, és végre a mindig kritikus Real-drukkerek is kaptak egy olyan edzőt, akibe nem tudtak belekötni.

Amikor a francia ikon felállt a kispadról, az volt a legkézenfekvőbbnek tartott ok, hogy egyszerűen „kiégett” a királyiaknál, és úgy érezte, mindent megnyert, amit szeretett volna, ezért inkább a csúcson hagyja abba.

Ramón Calderón úgy tudja, CR elengedése volt az utolsó csepp… (Fotó: AFP)

Ramón Calderón, a Real Madrid korábbi elnöke azonban nem pont így ismeri ezt a történetet…

„Elég egyértelművé tette Zidane, hogy mi a gondja a csapattal, mikor távozott. Ő ugyanis úgy tervezte, hogy a csapat megtartja Cristianót, és Gareth Bale-t engedi el. Ehhez képest az elnök, Florentino Pérez pontosan az ellenkezőjét csinálta” – idézi a Bleacher Report Calderónt.

„Ez volt az utolsó csepp, ugyanis többször is előfordult az edzősködése alatt, hogy Zidane kérte egy játékos szerződtetését vagy elengedését, a madridiak első embere pedig csak azért sem úgy cselekedett. Ez volt az igazi oka a távozásának, és szerintem nagyon jól döntött…” – tette hozzá a korábbi elnök.