Real: Beszéltem Pérezzel, de nem gondolkodtam – Allegri

Vágólapra másolva!
2018.06.13. 18:16
Massimiliano Allegri, a Juventus labdarúgócsapatának vezetőedzője elárulta, Zinédine Zidane távozása után megkeresték őt a Real Madridtól.

Az 50 esztendős Massimiliano Allegri a Sky Sports munkatársának beszélt a történtekről. Massimiliano Allegri a Sky Sports munkatársának beszélt a történtekről.

„Mondjuk úgy, hogy én a Juventusnak mondtam igent. Egyszer beszéltem Florentino Pérezzel, de megmondtam neki, hogy tisztelem Andrea Agnellit (a Juve elnöke – a szerző) és a szavamat adtam neki, hogy maradok a Juventusnál.”

„Ez olyan döntés volt, amit én már meghoztam, és annak ellenére, hogy jöhetnek nem várt dolgok az életben, én akkor is megígértem korábban, hogy maradok, a szavam pedig nem szegem meg, és el sem gondolkodom más lehetőségeken. Viszont meg kell köszönnöm Péreznek, hogy megadta nekem a lehetőséget, hogy a Real Madridhoz menjek.”

Az olasz szakember egyébként arra utalt, hogy más egyesülettől is volt megkeresése a közelmúltban – noha nem tudni, mely csapatról van szó, a brit média szerint a Real mellett vélhetően a Chelsea próbálkozott be Allegrinél.

Mint ismert, a királyi gárda kedden bejelentette, hogy Julen Lopetegui, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya veszi át a Real Madrid irányítását – egy nappal később a spanyol szövetség azonnali hatállyal kirúgta a szakembert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik