Az első számú mez a főbb vonásokat tekintve hasonló lesz a Real Madrid-játékosok által a mostani szezonban használthoz, továbbra is a fehér szín dominál. A legszembetűnőbb változás a galléron, az ujjak végén, valamint a mez oldalán megjelenő narancssárga (vagy ha úgy tetszik, aranyszínű) csík, no meg a főszponzor neve. A klub ugyanis ötéves szerződést kötött a Fly Emiratesszel, amely eddig is már több neves európai egyesülettel működött együtt.

 

MEGEGYEZTEK LUIS SUÁREZZEL
A Marca szerint Luis Suárez rábólintott a Real Madrid által kínált négyéves szerződésre.

Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke, valamint az Egyesült Arab Emírségek legnagyobb légitársaságát képviselő Ahmed bin Szaid al-Maktum sejk is azt mondta az ünnepélyes sajtótájékoztatón, hogy megtiszteltetés a másik féllel együttműködni.

„Új időszak kezdődik két világmárka életében, aminek segítségével újabb trófeákat nyerhetünk. Ez a klub történetének egyik legfontosabb szerződése” – nyilatkozta Pérez.

Konkrét számokról nem esett szó, de az új szerződés állítólag évenként mintegy 30 millió eurót hoz a Real konyhájára. A fővárosi klub mezszponzora az utóbbi hat évben a bwin volt, amely a Sport+Mark tanácsadócég szerint 23 millió eurót fizetett a madridiaknak idényenként. Az online sportfogadással foglalkozó cég a továbbiakban a Real Madrid hivatalos digitális partnere lesz.

Végül a csapat játékosai felsorakoztak az első számú mezben, a második, illetve harmadik számú „öltözékük” kék, illetve narancssárga lesz a tervek szerint.

 

 

A második számú szerelés

 

És a harmadik mez