Real Madrid: Bale ügynöke tiszta vizet öntött a pohárba!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.18. 20:56
Jonathan Barnett, a Real Madridban futballozó Gareth Bale ügynöke a Sky Sportsnak nyilatkozott ügyfele jövőjét illetően, és elég egyértelműen fogalmazott...

Bár azt már megszokhattuk, hogy az átigazolási időszak kezdetén sűrűsödnek a legnagyobb futballsztárokról szóló pletykák, a Bale távozásáról írt híreknek garantáltan volt némi alapjuk.

A walesi madridi karrierje ugyanis jelenleg több sebből vérzik: először is Bale továbbra sem igazán tud spanyolul, ami finoman szólva megnehezíti a kommunikációt. Ezen kívül a játék sem megy neki mostanában: a 2018–2019-es idényben 29 bajnokin összesen nyolc gólig és három gólpasszig jutott.

És a hab a tortán: visszatért a csapat élére Zinédine Zidane, aki nincs túlságosan megelégedve a hozzáállásával és edzéseken mutatott teljesítményével, így kettejük kapcsolata nem éppen tökéletes.

Bale köszöni, remekül érzi magát (Fotó: AFP)
Bale köszöni, remekül érzi magát (Fotó: AFP)

Ezek azok az indokok, amelyek a távozás mellett szólnak.

A maradás mellett viszont 600 ezer érv sorakozik. Ennyit keres ugyanis hetente a szélső a Real Madridnál: 600 ezer fontot, azaz átszámolva közel 220 millió forintot. És ezt az összeget akkor is megkapja, ha csak a padon ül 2022. június 30-ig.

Épp ezért az ügynöke sem kapkod, s elég egyértelművé tette most Jonathan Barnett: kisebb csoda kellene ahhoz, hogy ügyfele eligazoljon Madridból.

„Ami biztos, hogy Bale kölcsönbe nem fog menni sehová. Arra nagyobb esély van, hogy én nyerem meg az ascoti derbit” – mondta a Sky Sportsnak Barnett.

„Gareth nagyon jól érzi magát Spanyolországban, nagyszerű élete van. Ezért úgy gondolom, valami óriási dolognak kellene történnie ahhoz, hogy távozzon a Real Madridtól! Persze a Manchester Unitedbe is tökéletesen passzolna, hiszen ő a világ egyik legjobb játékosa. De ettől még nem fog odaszerződni...” – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik