Real Madrid: Bale megérkezett, hamarosan távozhat

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.09.17. 11:26
null
A walesi szélső mellett a királyi gárda balhátvédje is a Tottenhamnél köthet ki (Fotó: AFP)
A Sky Sports beszámolója szerint Gareth Bale megérkezett a Real Madrid edzőközpontjába, hogy átessen az orvosi vizsgálaton, ezt követően pedig a Tottenhamhez szerződjön. Ugyanezt az utat járhatja be Sergio Reguilón is.


A brit portál helyi tudósítója szerint senki sem számított a walesi szélső csütörtöki felbukkanására, de negyed 11 felé megérkezett, és a hozzá közel állók szerint egyre közelebb van a klubváltáshoz. A honlap tudósítója kiemeli, hogy Bale szerződése még két évig él a királyi gárdánál, a Tottenhamnek pedig 20 millió font körüli összeget kellene felszabadítania a kölcsönvételre és a játékos fizetésére az üzlet megejtéséhez.

Gareth Bale 2013-ban világrekordot jelentő 85 millió fontért (100 millió euróért) igazolt a Tottenhamből a Real Madridba, és bár a klubbal nyert többek között négy BL-trófeát is, sohasem tudta igazán beváltani a hozzá fűzött reményeket. Kapcsolata finoman szólva sem felhőtlen Zinédine Zidane vezetőedzővel, ésa hírek szerint a walesi a korábbi csapatánál próbálná visszanyerni korábbi formáját.

Mindeközben Reguilónnal a hírek szerint már meg is egyezett a Spurs, a 23 éves spanyol balhátvéd ugyancsak orvosi vizsgálaton vesz részt, és ezt követően mindketten Londonba utazhatnak, hogy véglegesítsék az átigazolásukat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik