Real Madrid: az igazi CR-utód? 70 millióért érkezhet gólvágó!

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2019.08.31. 09:24
Sajtóhírek szerint a Real Madrid mindenben megegyezett a portugál élvonalbeli Sportinggal Bruno Fernandes átigazolásáról.

A portugál O Jogo információi szerint a madridiak régóta figyelik Bruno Fernandest, egy ideje már tárgyalnak a Sportinggal, s most az egyezség is megszületett.

A madridiakat egyébként Daniele Prade, a Fiorentina sportigazgatója buktatta le, ugyanis miután arról kérdezték, csapata milyen közel áll a szintén a Sportingban játszó Raphinha megszerzéséhez. Prade elmondta, nehéz a helyzetük, mivel a blancók közben már megállapodtak Bruno Fernandes átigazolásáról.

Cristiano Ronaldo után újabb portugál gólvágó a Real Madridban? (Fotó: AFP/NSO)
Cristiano Ronaldo után újabb portugál gólvágó a Real Madridban? (Fotó: AFP/NSO)

A 24 éves futballistáért a tervek szerint 70 millió eurót fizet a Real Madrid, de mivel a portugálok már képtelenek lennének pótolni ennyi idő alatt egyik legjobbjukat, az első évében Fernandes kölcsönben szerepelne jelenlegi együttesénél, a Sportingnál.

Bár a sokszor Cristiano Ronaldóhoz hasonlított, 13-szoros portugál válogatott játékos a középpályán vagy a szélen érzi a legjobban magát, így is szórja a gólokat. Az előző idényben 33 bajnokin 20 gólt szerzett – és ezzel a második helyen végzett a portugál bajnokság góllövőlistáján –, valamint 13 gólpasszt is kiosztott.

Egy kis ízelítő az előző idényből Bruno Fernandes képességeiről:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik