Real Madrid: „Az évszázad üzletét kötötték vele”

Vágólapra másolva!
2017.09.13. 16:27
null
Toni Kroos alapembere Zinédine Zidane-nak (Fotó: AFP)
A Real Madridban futballozó Toni Kroos ügynöke szerint a spanyol klub az évszázad üzletét kötötte meg azzal, hogy 2014-ben szerződtette védencét a Bayern Münchentől.

 

A német világbajnok középpályás három évvel ezelőtt, „mindössze” 25 millió euróért került a spanyol klubhoz, amelynek gyorsan alapemberévé vált, azóta több mint 150 tétmérkőzésen lépett pályára.

„Ha megnézzük a mai árakat, és visszaemlékszünk arra, hogy Toni huszonötmillió euróért cserébe váltott klubot, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Real az évszázad üzletét kötötte vele. A vezetőség még mindig boldog, hogy egy ilyen klasszist szerzett meg – ezt a BL-döntő után is mondták. Csak összehasonlításképpen, James Rodríguez ugyanabban az évben nyolcvanmillió euróért került a Madridhoz” – mondta Volker Struth a Bildnek.

A német játékosügynök a Barcelonához szerződő Ousmane Dembélé klubváltását sem hagyta szó nélkül.

„A Dembéléhez hasonló játékosok miatt rossz a hírnevünk. Idegesít, hogy az emberek azt mondják, az ügynöke tanácsára hagyta ki az edzéseket a Dortmundnál. Még hogy az ügynöke! Ha az én egyik képviseltem tenné ezt, azonnal elválnának az útjaink! Már így is elég hazugságot és hülyeséget írnak, vagy éppen mondanak a labdarúgásban, azt kívánom, bárcsak átláthatóbb lenne az egész” – tette hozzá Struth.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik