Real Madrid: Adebayor aláírta a szerződését, és bemutatták a klubnál

Vágólapra másolva!
2011.01.27. 13:49
null
Adebayor (jobbra) aláírt a Real Madridhoz (Fotó: www.realmadrid.com)
Emmanuel Adebayor ma kora délután – Jorge Valdano általános igazgató társaságában – aláírta kölcsönszerződését a Real Madriddal, majd a togói csatárt hivatalosan is bemutatták a spanyol klubnál a sajtó képviselőinek jelenlétében.

A Manchester Citytől az idény végéig megszerzett támadó ma délelőtt már együtt edzett a Real Madrid Castilla játékosaival (a tegnap a Sevillát legyőző nagy csapat tagjai szabadnapot kaptak José Mourinhótól), és úgy nyilatkozott a bemutatásán, úgy érzi magát, mintha hazaérkezett volna.

„Nagyon örülök, egy ilyen hatalmas klubhoz kerültem. Hatalmas lehetőség ez számomra. Úgy érzem magam, mintha otthon lennék. A következő hat hónapban mindent megteszek, hogy a csapat a lehető legtöbb trófeát szerezze meg. Ma már beszéltem Mourinhóval, és nagyon örülök, hogy a csapatában játszhatok” – mondta Adebayor.

„Fizikailag jó állapotban vagyok. Igaz, hogy már régen nem játszottam, de nagyon szeretnék újra pályára lépni. Már a hétvégén játszanék, de erről természetesen Mourinho dönt. Úgy érzem, készen állok, de persze kell két-három meccs, hogy a legjobb formámba kerüljek. Futballista vagyok, szükségem van a játékra. Mancinivel és a Cityvel nem volt semmi, ami ne működött volna rendesen, csak a bizalmat nem kaptam meg" – jelentette ki a futballista.  

Mint ismeretes, a blancóknak opciós joguk van arra, hogy a szezon végén végleg megvegyék a csatárt a Manchester Citytől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik