Real Madrid: a vezetőség után a társak is elbúcsúztak Raúltól

Vágólapra másolva!
2010.07.26. 20:58
Mint azt már korábban írtuk, Raúlt ma hivatalosan is elbúcsúztatta a Real Madrid vezetősége, később pedig a Real Madrid játékosai nyilatkoztak távozása kapcsán. A Real Madrid emblematikus figurájáról elismerően beszéltek társai, kiemelve a csatár által megnyert számos trófeát és rekordot.

Iker Casillas: – Raúl a Real Madrid szimbóluma, egy nagyszerű kapitány, aki mindig tudta, mit kell tenni az adott szituációban. A professzionalizmus tökéletes példája, aki nekem is sokat segített fejlődni, játékosként és emberileg is rengeteget tanultam tőle.Iker Casillas:  – Raúl a Real Madrid szimbóluma, egy nagyszerű kapitány, aki mindig tudta, mit kell tenni az adott szituációban. A professzionalizmus tökéletes példája, aki nekem is sokat segített fejlődni, játékosként és emberileg is rengeteget tanultam tőle.

Cristiano Ronaldo: – Óriási megtiszteltetés volt Raúl mellett játszani, gyakran álmodtam erről gyermekként. A legjobbakat kívánom neki további karrierje során!

Xabi Alonso: – Nem könnyű tizenhat évet játszani a Real Madridban, ám Raúlnak ez sikerült. Ez mindent elárul róla.

Pepe: – A Real Madridban eltöltött tizenhat éve önmagáért beszél. Számomra mindig is különleges helyet foglal majd el a szívemben, mert végig kitartott mellettem, amikor sérült voltam. Emlékszem, hogy bekísért az öltözőbe, amikor sérülés miatt le kellett engem cserélni. Ez egy hihetetlen gesztus volt, amit sosem felejtek el. Raúl egy hatalmas szelete a Real Madrid történelmének.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik