Real Madrid: a brazil kapitány lehet az új edző – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2018.06.09. 08:44
null
Tite jelenleg kizárólag a válogatottra és a világbajnokságra koncentrál (Fotó: AFP)
Brazíliai információk szerint a nemzeti együttest irányító Tite lehet a távozó Zinédine Zidane utódja a Real Madridnál.

 

Az 57 esztendős szakembernek a világbajnokság végéig érvényes a jelenlegi szerződése, és bár a brazil szövetség már felajánlott neki egy új, 2022-ig szóló szerződést, Tite a torna végére halasztotta a döntést a jövőjéről.

HARC A BRAZILÉRT

Egybehangzó lapértesülések szerint a Real Madrid megegyezett a Santosszal, és 45 millió euróért szerződteti Rodrygo Goest. A 17 éves brazil csatárt az egyik legnagyobb tehetségnek tartják hazájában, a Barcelona is szerette volna megszerezni, ám a katalánok „csak" 15 millió eurót ajánlottak érte. Igaz, a Marca szerint a brazil klub nem elégszik meg a 45 millióval, szeretne legalább ötvenmilliót kapni a játékosért, akiért állítólag már a PSG is bejelentkezett.

Az O Globo megkérdezte Tite ügynökét, hogy van-e valóságalapja a Real Madrid érdeklődésének, ő azonban sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a hírt. A brazil napilap szerint Tite érkezése Neymar megszerzését is elősegítheti, a szakember ugyanis jó kapcsolatot ápol a Paris Saint-Germain támadójával.

Miután Zinédine Zidane óriási meglepetésre lemondott a Real Madrid vezetőedzői pozíciójáról, folyamatosan megy a találgatás, ki követheti a kispadon a francia futball-legendát. A korábbi hírek szerint a Tottenham menedzserét, Mauricio Pochettinót és a német válogatott szövetségi kapitányát, Joachim Löwöt kereste meg első körben a Real Madrid – ők cáfolták, hogy tárgyaltak volna a blancókkal –, de felvetődött Julian Nagelsmann, Arsene Wenger, Jürgen Klopp, Antonio Conte és Guti neve is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik