Real Madrid: 28 millió eurót plusz egy csatárt kínáltak Tévezért?

Vágólapra másolva!
2011.07.09. 17:35
Angol értesülések szerint a Real Madrid 28 millió eurót kínált az argentin támadóért, Carlos Tévezért a Manchester Citynek, ráadásként felajánlotta a választás jogát Karim Benzema és Gonzalo Higuaín játékjoga között.

Korábban nyíltan kijelentette Carlos Tévez, hogy elhagyja a Manchester Cityt, és mivel klubja ötvenmillió euró fölötti összeget szeretne érte kapni, ez meglehetősen behatárolja a potenciális kérők körét.

Angliából eredő értesülések szerint a Real Madrid 28 millió euróról szóló ajánlatot tett Carlos Tévezért, ezen felül az angol egyesület megkaphatja a francia Karim Benzemát vagy az argentin Gonzalo Higuaínt is. Így a transzfer összértéke 56 millió euróra rúghat.

Tévezért 29, Benzemáért 35, Higuaínért 12 millió eurót fizetett egykor jelenlegi egyesülete.

Ugyanakkor a hírek szerint a City megkezdte a tárgyalásokat azzal a Sergio Agüeróval, akit a Real is csábít, és akinek 45 milliós kivásárlási árát könnyedén kifizethetik az angolok az Atlético Madridnak, ha nyélbe ütik a Tévez-üzletet.

Meglepő fordulat következhet be Emmanuel Adebayor ügyében is, aki Tévez távozása esetén 6-7 millió euró körüli, erősen kedvezményes összegért mégiscsak a Realban köthet ki, feltéve természetesen, ha jelentősen enged fizetési igényeiből (a Citytől jelenleg havi 850 ezer euró körüli összeget kap).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik