Real Madrid: kölcsönadták a válogatott kapust

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.27. 21:38
A Real Madrid nyáron szerződtetett ukrán válogatott labdarúgója, Andrij Lunyin a jelenlegi szezont egy döntetlennel és egy vereséggel kezdő Leganés együttesénél tölti.

Eggyel tisztább a kép Julen Lopetegui, a Real Madrid vezetőedzője, valamint a „királyi gárda” drukkerei számára, már ami a kapuskérdést illeti.már ami a kapuskérdést illeti.

Ahogyan arra számítani lehetett, nem maradt öt kapuvédő a Real Madrid első csapatának keretében. A blancók hétfő este bejelentették: kölcsönadják a nyáron 8.5 (egyes források szerint 13) millió euróért a Zorja Luhanszktól szerződtetett Andrij Lunyint. A 19 esztendős, kétszeres ukrán válogatott kapus – aki a szezon előtt hat évre írt alá Madridban –, a Leganésnél tölti a 2018–2019-es évadot.

A Realnál még így is felesleg van a poszton, mivel a Chelsea-től megszerzett Thibaut Courtois, az első két bajnokin játszó Keylor Navas, az előző három idényben második számú kapuvédőnek számító Kiko Casilla, valamint a nyáron leköszönt edző fia, Luca Zidane is tagja Lopetegui bő keretének.

Spanyol források szerint az ifjú Zidane lehet a következő, akitől megválnak a „királyiak”.

embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:
mceBlockPasteEnd

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik