Real: kiderült, miért nem visel soha fekete cipőt CR!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.20. 12:07
Cristiano Ronaldo szereti váltogatni a cipőit, azt azonban a figyelmes drukkerek kiszúrhatták, hogy a Real Madrid portugál klasszisa sosem visel fekete cipőt. Nos, kiderült, ennek oka van!

„Cristiano Ronaldo napról napra megújul és fejlődik, és pontosan ezt várja el tőlünk is. Óriási a nyomás, hiszen a világ egyik legjobb futballistájának kell megfelelnünk” – mondta a goal.com-nak Max Blau, a Nike alelnöke, aki azt is elárulta, mi baja a fekete színnel CR-nek.„Cristiano Ronaldo napról napra megújul és fejlődik, és pontosan ezt várja el tőlünk is. Óriási a nyomás, hiszen a világ egyik legjobb futballistájának kell megfelelnünk” – mondta a goal.com-nak Max Blau, a Nike alelnöke, aki azt is elárulta, mi baja a fekete színnel CR-nek.

„Minden játékosnak más a kedvenc színe, bizonyított tény, hogy a színek kiválthatnak bizonyos agyi ingereket, amik segíthetik a futballistákat, így ennek is nagy szerepe van egy cipőnél. Cristiano Ronaldo például sosem hord fekete cipőt, mivel azt a lassúsággal azonosítja, ő pedig szeretné magát mindig villámgyorsnak érezni és látni” – tette hozzá Max Blau.

Érdekesség, hogy Cristiano Ronaldo a fenti kijelentés ellenére többször is viselt már fekete cipőt a futballpályán, sőt, a Nike-val közösen gyártatott Mercurial Superfly CR7 is fekete. Ám ezek szerint azokat sosem szerette a portugál…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik