Real: két csúcsigazolásról lemondhat a királyi gárda – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.27. 06:55
null
Mbappéhoz mindenáron ragaszkodnak Párizsban (Fotó: AFP)
A LaSexta televíziócsatorna és a Daily Mail újságírója egyaránt úgy látja, a Real Madriddal szóba hozott Kylian Mbappé és Sadio Mané megszerzése sem reális cél Zinédine Zidane számára.

 

José Luis Sánchez, a spanyol LaSexta újságírója a Twitteren számolt be arról, forrásai szerint a PSG akkor se adná el Kylian Mbappét a nyáron, ha a Real Madrid jóval a Neymarért kifizetett 222 millió eurós világcsúcs-összeg fölötti ajánlatot tenne érte. A zsurnaliszta hozzáteszi, 2020 után több esélye lehet a madridiaknak, idén viszont irreális célkitűzés Mbappé kivásárlása.

Hasonló a helyzet Sadio Manéval. A Liverpool támadójáról és a Real kilátásairól a Daily Mailben publikáló Dominic King írja, valószínűtlen, hogy klubot váltson a következő átigazolási időszakban.

„A Liverpoolnak semmi oka arra, hogy eladja Manét, ő a jelenlegi keret egyik legfontosabb játékosa. Nincsenek olyan záradékok a szerződésében, amiket a Real ki tudna használni. A madridiak érdeklődése egyszerűen csak azt bizonyítja, Mané mennyire jó játékossá vált” – osztotta meg információit az angol újságíró a Marca címlapját mellékelve posztjához.

Korábban beszámoltunk róla, Zidéne több feltételt is kikötött, mikor újra elvállalta a Real Madrid vezetőedzői posztját. Ezek közül az egyik, hogy teljesen szabad kezet kért a keret átalakításához, illetve Florentino Pérez klubelnök szavát arra, hogy a vezetőség mindent megtesz azért, hogy három topjátékost is szerződtetni tudjon a nyáron.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik