Real: Isco szerződést hosszabbított, 700 millió euró a kivásárlási ára – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.12. 18:02
null
Isco állítólag további négy évig erősítheti a blancókat (Fotó: AFP)
Spanyol lapértesülések szerint szerződést hosszabbított a Real Madrid Iscóval. A spanyol középpályás állítólag további négy évig lesz a blancók játékosa, de ennél is érdekesebb, hogy 700 millió euró a kivásárlási ára.

 

Isco 2013-ban került a Real Madridhoz, és bár eleinte nehezen kapott állandó játéklehetőséget, a klub jelenlegi edzője, Zinédine Zidane már sokkal gyakrabban számít rá. Úgy tűnik, a klub vezetősége is hosszú távon tervez vele, ugyanis további négy évre meghosszabbította szerződését.

A hírek szerint Isco fizetése évi 6 millió euró lesz, de ennél sokkal meghökkentőbb összeg a kivásárlási ára: annak a csapatnak, amely szerződésének lejárta előtt szeretné átigazolni a Real-játékost, nem kevesebb, mint 700 millió eurót kell kifizetnie.

Bár a hivatalos bejelentés még nem történt meg, úgy tűnik, ezt sem mindennapi módon ejtené meg a fővárosi együttes. A Real állítólag a spanyol Szuperkupa jövő heti visszavágója után szeretné közölni a nagyvilággal a hosszabbítást egy nagyszabású ünnepség keretében a Bernabéuban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik