Real: hol köt ki James Rodríguez, Anglia vagy Olaszország?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.31. 09:50
null
James a következő idényt már nem a Bayern Münchennél kezdi meg (Fotó: AFP)
A Marca szerint James Rodríguez jövője továbbra is kérdéses, mivel a Real Madrid hajlandó lenne eladni őt a Premier League-be, a kolumbiai középpályás azonban inkább Olaszország felé venné az irányt.

 

A Real Madrid 300 millió euró körüli bevételt remél a nyár folyamán, így a kegyvesztett Gareth Bale mellett James Rodrígueztől is végleg megválhat a királyi gárda, miután lejár a középpályás kétéves kölcsönszerződése a Bayern Münchennel, s így visszatér a Santiago Bernabéuba – írja a Marca.

A 27 éves játékos árát 65 millió euróra becsüli a Transfermarkt, a madridiak elnöke, Florentino Pérez pedig minden bizonnyal a lehető legtöbbet fizető klubnak adná el Rodríguezt. A Realnál tudják, hogy valószínűleg Angliából jön a legjobb ajánlat a latin-amerikai futballistáért, ő azonban semmikép sem szeretne a szigetországba költözni.

James iránt érdeklődnek Olaszországból is, nevezetesen a Juventus és a Napoli. A „kékek” vezetőedzője, Carlo Ancelotti mindenképp szeretné Nápolyba csábítani egykori játékosát, néhány héttel ezelőtt ajánlatot is tett a Napoli, Pérezék számára azonban nem volt elfogadható az összeg. A nápolyiak mellett a Juventus is figyeli Rodríguez helyzetét, hiszen vele pótolnák Paulo Dybalát, amennyiben az argentin támadó elhagyja az „öreg hölgyet”.

James Rodríguez még mindig a Bayern játékosa, ám már nem sokáig, mivel a müncheniek nem élnek opciós jogukkal, és nem vásárolják meg őt a Realtól – teszi hozzá a Marca.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik