Real: Hazard szerint gyenge volt az első idénye a klubnál

Vágólapra másolva!
2020.03.26. 12:14
null
Eden Hazard tudja, eddig nem az igazi a Real Madridnál (Fotó: AFP)
Eden Hazard, a Real Madrid tavaly nyáron szerződtetett belga labdarúgója szerint gyengére sikerült az első idénye a spanyol együttesnél.

 

A 29 éves támadó a Belga Rádió és Televízió (RTBF) műsorszolgáltatónak elmondta: első madridi idénye nem úgy alakult, ahogyan szerette volna.

„Az első szezonom a Real Madridnál gyengére sikerült, de azért nem minden volt rossz benne. Ez az év a beilleszkedésről szólt, majd a másodikban lehet valósan megítélni” – nyilatkozta. Hozzátette: neki az a legfőbb feladata, hogy végig jó kondícióban és formában legyen.

„Jó csapatba kerültem, új emberekkel ismerkedtem meg, ami nagyszerű élményt jelentett” – mondta.

A játékos törött bokáját három héttel ezelőtt az Egyesült Államokban műtötték meg. Hazard az állapotával kapcsolatban kiemelte: sérülése rendbe jött, a varratokat eltávolították, és egyelőre – jobb híján – egyéni terv alapján végzi a regeneráló edzéseket.

A Chelsea-től 100 millió euróért megvásárolt klasszis játékos szerződése 2024 nyarán jár le, a labdarúgó a 2019–2020-as szezonban 15 mérkőzésen egyszer volt eredményes, miközben 23 találkozón különböző sérülései miatt nem volt bevethető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik