Real: Hazard megint ugyanazt játszotta el, Zidane kibukott

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.09.11. 09:18
Amikor a belga válogatottban a Dánia és az Izland elleni Nemzetek Ligája-találkozón sem lépett pályára az egyébként elvileg teljesen egészséges Eden Hazard, már lehetett sejteni, hogy valami nem stimmel. Nos, úgy tűnik, megvan, mi a probléma a belga sztárral…

„Nem sérült, egyszerűen csak nem alkalmas jelenleg arra, hogy kilencven percet a pályán töltsön...” – indokolta döntését Roberto Martínez, a belga válogatott szövetségi kapitánya, amikor megkérdezték tőle, miért nem került a kezdőbe Eden Hazard.„Nem sérült, egyszerűen csak nem alkalmas jelenleg arra, hogy kilencven percet a pályán töltsön...” – indokolta döntését Roberto Martínez, a belga válogatott szövetségi kapitánya, amikor megkérdezték tőle, miért nem került a kezdőbe Eden Hazard.

Aztán kiderült, a helyzet még ennél is rosszabb, és nemcsak a kezdőbe nem fért be a szélső, hanem csereként sem léphetett pályára.

Most a spanyol abc.es lerántotta a leplet a problémáról: Eden Hazard megint szembement mindennel, amit tanácsoltak neki a nyári szünet előtt.

Hazard megint nem tartott be semmilyen szabályt a nyári szünet alatt… (Fotó: AFP)
Hazard megint nem tartott be semmilyen szabályt a nyári szünet alatt… (Fotó: AFP)

Amikor a Real Madrid megvásárolta 2019 nyarán a belgát 115 millió euróért, nagy problémát jelentett, hogy Hazard semmi mással nem foglalkozott a nyáron, csak a lazítással és az evéssel, így olyan túlsúllyal érkezett meg új csapatához, amit nagyon nehezen tudott csak ledolgozni.

És úgy tűnik, ez nem egy egyszeri alkalom volt, a spanyolok szerint ugyanis azért nem játszott Hazard a válogatottban, mert megint látványosan túlsúlyoson érkezett vissza a nyári szünetről.

Ezzel most nagyon magára haragította Zinédine Zidane vezetőedzőt, aki már tavaly nyáron is elmondta a belgának, nem biztos, hogy még egy ilyet elnéz neki.

Ami biztos, hogy Hazard-ra megint több hét fogyókúra és kőkemény edzés vár, így szinte biztos, hogy a Real Madrid első néhány bajnokiján nem látjuk majd a pályán.

A blancók szeptember 20-án, a Real Sociedad elleni bajnokival kezdik meg az új idényt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik