Real: ezért nem az elnöki boxból nézte az el Clásicót CR

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.03.03. 19:31
Mint beszámoltunk róla, a Real Madrid 2–0-ra legyőzte az FC Barcelonát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 26. fordulójában. A találkozót a madridiak korábbi klasszisa, Cristiano Ronaldo is a stadionban tekintette meg. Sokan úgy gondolták, a Juventus támadója haragszik a Real elnökére, ezért nem ült mellé a stadionban…

A Marca beszámolója szerint – bár a szurkolók közül ez sokakat meglep – újra nagyszerű a kapcsolat a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez és Cristiano Ronaldo közt.

A portugál sztárt a madridiak első embere hívta meg az el Clásicóra, és természetesen felajánlotta neki, hogy foglaljon helyet mellette, az elnöki páholyban a találkozón.

Madridban mindenki örült CR látogatásának (Fotó: AFP)
Madridban mindenki örült CR látogatásának (Fotó: AFP)

A spanyolok azonban úgy tudják, Ronaldo nem szerette volna, ha róla szól a meccs, és nem akarta, hogy elkezdjenek átigazolási pletykákat gyártani, hiszen továbbra is boldog a Juventusnál.

A beszámolók szerint a portugál visszatérésének Florentino Pérez mellett mindenki más is örült a klubnál, és remélik, nem ez volt az utolsó alkalom, hogy visszatért a Santiago Bernabéu Stadionba a korábbi kedvenc.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik