Real: előkerült egy kép Hazard-ról, a drukkerek imádni fogják

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.15. 17:13
Mint ismert, a Real Madrid csütörtök este hivatalosan is bemutatta a Chelsea-től szerződtetett Eden Hazard-t. A belga klasszis rögtön megcsókolta a blancók címerét, ami miatt sokan kritizálták. Úgy tűnik azonban, Hazard tényleg nem hazudott, amikor azt mondta, gyermekkori álma vált valóra ezzel az átigazolással.

Hazard az utóbbi években már bátran vállalta, hogy szinte egész életében a Real Madridnak drukkolt, ezért is olyan különleges érzés számára, hogy a spanyol fővárosba igazolhatott. hogy szinte egész életében a Real Madridnak drukkolt, ezért is olyan különleges érzés számára, hogy a spanyol fővárosba igazolhatott.

Most pedig a belga nieuwsblad.be segítségével előkerült egy fotó Hazard madridi bemutatása után nem sokkal. Kiderült ugyanis, hogy egy belga játékosmegfigyelőnek, Frederik Staelensnak van egy képe, ami aktuálisabb, mint bármikor.

Hazard nem először húzta fel a Real Madrid mezét (Fotó: AFP)
Hazard nem először húzta fel a Real Madrid mezét (Fotó: AFP)

A megfigyelő ugyanis 11 évvel ezelőtt a Lille-nél járt, hogy találkozzon egy futballistával, nevezetesen Birger Longueville-el (aki egyébként belga kiscsapatokban játszott egész pályafutása során, majd 2018-ban visszavonult), és ott volt akkor Eden Hazard is.

Az pedig már akkor is sejthető volt, hogy Hazard-ból elég jó játékos lesz, így csináltak egy közös képet.

A Real Madrid új igazolása pedig már akkor, 11 évvel ezelőtt a Real Madrid mezében járt mindenhová.

Eden Hazard 2008-ban (Fotó: nieuwsblad.be)
Eden Hazard 2008-ban (Fotó: nieuwsblad.be)

Úgy tűnik tehát, mikor Hazard azt mondta, egy álma vált valóra, mikor a királyiakhoz igazolt, igazat mondott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik