Korábbi csapattársa ezt üzente a Juventusba tartó CR-nek
Real Madrid: elnökségi ülés Cristiano Ronaldo sorsáról
CR: Gyerekkorom óta szeretem a Juventust 
„Cristiano Ronaldo már aláírta a szerződését" 
Az elégedetlen Ronaldo kopogtatott be a Juvéhoz – sajtóhír 
Megvan, hol fog lakni C. Ronaldo Torinóban – képek 
C. Ronaldo többet keresne, mint az 5 legjobban fizetett játékos összesen 
Ciao, CR! A spanyol lapok már elbúcsúztak Ronaldótól 

A Torinóba tartó futballista az Associazione Volontari Italiani Sangue (AVIS), vagyis az olasz véradók részére létrehozott szövetség reklámarca lesz. A megállapodás értelmében Ronaldo fotója egy posztersorozaton, illetve egy videóban tűnik majd fel, ezzel véradásra buzdítva az embereket.

A portugál sztárjátékos által aláírt kontraktus a spanyol sajtó szerint újabb jele annak, hogy Cristiano Ronaldo szerződtetését hamarosan a Juventus is bejelenti.

CR vételárával kapcsolatban úgy tudni, a 100 millió eurós összeg nem képezi alku tárgyát, igaz, a Juventus így sem ússza meg ennyire olcsón, ugyanis Cristiano Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes 20 és 25 millió euró közötti összeget kap a Juventustól azért, mert januárban kiharcolta a Real Madridnál, hogy 100 millió euróért elengedje az ötszörös aranylabdást.

A portugál labdarúgó állítólag elégedetlen azzal, hogy a Real Madridban csupán 21 millió eurót keres, miközben a Barcelona az ősszel 45 millióra emelte Lionel Messi fizetését, de Neymar is 37 milliót kap a PSG-ben. Ronaldo abban bízott, hogy a 2017-es Aranylabda elnyerése után változás következik be, ám mivel a klub az ő igényeinek rendezése helyett inkább Neymar megszerzésének gondolatával kacérkodott, megharagudott a vezetőkre, elsősorban Pérezre. A Juventusnál évente 30 millió eurót kereshet majd.