Real: CR egy szerződést már aláírt Olaszországban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.09. 20:35
Napok óta gyakorlatilag a csapból is az folyik, hogy a Real Madrid klasszisa, Cristiano Ronaldo bármelyik pillanatban aláírhat az olasz Juventushoz. Hivatalos bejelentés még nem történt, de egyre több jel utal arra, hogy valóban országot válthat – például Ronaldo Olaszországban kötött új kontraktusa egy a sok közül.

A Torinóba tartó futballista az Associazione Volontari Italiani Sangue (AVIS), vagyis az olasz véradók részére létrehozott szövetség reklámarca lesz. A megállapodás értelmében Ronaldo fotója egy posztersorozaton, illetve egy videóban tűnik majd fel, ezzel véradásra buzdítva az embereket.

A portugál sztárjátékos által aláírt kontraktus a spanyol sajtó szerint újabb jele annak, hogy Cristiano Ronaldo szerződtetését hamarosan a Juventus is bejelenti.

CR vételárával kapcsolatban úgy tudni, a 100 millió eurós összeg nem képezi alku tárgyát, igaz, a Juventus így sem ússza meg ennyire olcsón, ugyanis Cristiano Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes 20 és 25 millió euró közötti összeget kap a Juventustól azért, mert januárban kiharcolta a Real Madridnál, hogy 100 millió euróért elengedje az ötszörös aranylabdást.

A portugál labdarúgó állítólag elégedetlen azzal, hogy a Real Madridban csupán 21 millió eurót keres, miközben a Barcelona az ősszel 45 millióra emelte Lionel Messi fizetését, de Neymar is 37 milliót kap a PSG-ben. Ronaldo abban bízott, hogy a 2017-es Aranylabda elnyerése után változás következik be, ám mivel a klub az ő igényeinek rendezése helyett inkább Neymar megszerzésének gondolatával kacérkodott, megharagudott a vezetőkre, elsősorban Pérezre. A Juventusnál évente 30 millió eurót kereshet majd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik