Real: CR az utcán végezte dolgát, nem akárhogy… – képek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.02. 10:57
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgócsapatának portugál ásza már nem érdekelt a klubcsapatával egyetlen sorozatban sem, így megkezdhette jól megérdemelt vakációját. És mint kiderült, ő is ember…

A királyiak hetese az Irina Sejkkel való szakítást miatt láthatóan nem „esett szét”, vígan éli életét – most épp Saint-Tropez-n. A 30 esztendős klasszis hétfőn egy exkluzív szórakozóhelyet próbált elhagyni feltűnésmentesen, a szemfüles fotósok azonban kiszúrták a hajnali négykor surranó portugált. az Irina Sejkkel való szakítást miatt láthatóan nem „esett szét”, vígan éli életét – most épp Saint-Tropez-n. A 30 esztendős klasszis hétfőn egy exkluzív szórakozóhelyet próbált elhagyni feltűnésmentesen, a szemfüles fotósok azonban kiszúrták a hajnali négykor surranó portugált.

Egy egyszerű séta sokakat még nem mozgatott volna meg, a portugált azonban pont akkor hívta a szükség, amikor a megbújó kamera lencséje rászegeződött.

CR körülnézett, besorolt egy méretes Mercedes mögé, majd „feltűnésmentesen” könnyített magán.

Ha…
Ha…
…menni…
…menni…
…kell…
…kell…
…hát…
…hát…
…menni…
…menni…
kell! (Fotók: dailymail.co.uk)
kell! (Fotók: dailymail.co.uk)

Az, hogy a járda mellett álló luxusautó gazdája Real Madrid- vagy Barcelona-szurkoló, vélhetően nagyban befolyásolja azt, mennyire örül, amikor meglátja a képekből készült galériát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik