Real: „CR a legjobb, Neymar a legnehezebben megállítható”

Vágólapra másolva!
2017.09.15. 00:00
A Real Madriddal 2022-ig hosszabbító Marcelo beszélt legjobb csapattársáról és legnehezebb ellenfeléről – mindeközben pedig csökkentették az eltiltását.

„Nagyszerű labdarúgókkal játszottam együtt, mint Ronaldo, Ronaldinho vagy éppen Ruud van Nistelrooy, de mivel elég régóta vele együtt edzek, játszom vele és ünneplem a góljait, azt mondanám, hogy Cristiano Ronaldo” – felelte Marcelo arra a kérdésre, ki a legjobb, akivel valaha együtt futballozott.

S hogy ki volt a legnehezebb ellenfél eddig?

„Úgy gondolom, válogatottbeli csapattársamat, Neymart a legnehezebb megállítani” – mondta.

Hír még a brazil védővel kapcsolatban, hogy a Real Madrid fellebbezését követően a kétmeccses eltiltását megfelezte a liga, így csak a Real Sociedad elleni találkozóról marad le. „Nagyszerű labdarúgókkal játszottam együtt, mint Ronaldo, Ronaldinho vagy éppen Ruud van Nistelrooy, de mivel elég régóta vele együtt edzek, játszom vele és ünneplem a góljait, azt mondanám, hogy Cristiano Ronaldo” – felelte Marcelo arra a kérdésre, ki a legjobb, akivel valaha együtt futballozott.

S hogy ki volt a legnehezebb ellenfél eddig?

„Úgy gondolom, válogatottbeli csapattársamat, Neymart a legnehezebb megállítani” – mondta.

Hír még a brazil védővel kapcsolatban, hogy a Real Madrid fellebbezését követően a kétmeccses eltiltását megfelezte a liga, így csak a Real Sociedad elleni találkozóról marad le.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik