Real: Casillast a másodedző győzte meg a maradásról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.05. 10:18
Iker Casillast, a Real Madrid kapusát a jelenlegi másodedző, Fernando Hierro vette rá a maradásra, ezzel párhuzamosan Diego López jövője egyre bizonytalanabb a királyiaknál.

A Real Madridot 15 éve szolgáló Casillas helye a világbajnokság óta kérdéses Carlo Ancelotti keretében, a kapuskérdés pedig azóta lett fokozottan égető a spanyol fővárosban, mióta Keylor Navast is leigazolták a Levantétól.

A goal.com úgy értesült, hogy Iker Casillast Fernando Hierro egy hosszú beszélgetés folyamán győzte meg a közös folytatásról, a kapus állítólag kész harcolni a kezdő pozícióért. A hármas versenyben Diego López húzhatja a legrövidebbet, jelen állás szerint a Carlo Ancelotti által a bajnokságban favorizált, de a BL-ben a kispadra ültetett kapus távozhat még a 2014–2015-ös szezon kezdete előtt. A Bayern München már érdeklődik is, Pep Guardiola megbízható cserekapust keres.Keylor Navast is leigazolták a Levantétól.

A goal.com úgy értesült, hogy Iker Casillast Fernando Hierro egy hosszú beszélgetés folyamán győzte meg a közös folytatásról, a kapus állítólag kész harcolni a kezdő pozícióért. A hármas versenyben Diego López húzhatja a legrövidebbet, jelen állás szerint a Carlo Ancelotti által a bajnokságban favorizált, de a BL-ben a kispadra ültetett kapus távozhat még a 2014–2015-ös szezon kezdete előtt. A Bayern München már érdeklődik is, Pep Guardiola megbízható cserekapust keres.

„Én vagyok a jobb, ezt ti is tudjátok! De tegyetek, amit akartok.” – Marca riportja szerint Diego López ezt mondta a Real Madrid vezetőinek, mielőtt a klub elhagyta volna felkészülési túrája helyszínét, az Egyesült Államokat. A kapus szerződése 2017-ig szól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik