Real: „bankot robbantana” Zidane a Liverpool csatáráért – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.18. 07:16
null
Mohamed Szalah lehet a Real Madrid egyik nyári kiszemeltje (Fotó: AFP)
Spanyol lapértesülések szerint 150 millió eurós ajánlatra készül a Real Madrid Mohamed Szalahért, a Liverpool egyiptomi támadójáért.

A Don Balon beszámolója szerint Szalah a Chelsea-ben futballozó Eden Hazard alternatívája lehet, a belga futballistát ugyanis nem szívesen engedné el a jelen állás szerint 2020 nyaráig új játékost szerződtetni nem tudó londoni csapat.

Zinédine Zidane múlt héten tért vissza a Real Madrid kispadjára, a spanyol sajtó pedig úgy tudja, hat feltétele volt a megállapodáshoz. Ezek között szerepelt, hogy teljesen szabad kezet kap a játékoskeret kialakításában és hogy három, a madridiak szintjén is klasszis játékossal erősíthet a nyáron.

Mohamed Szalah 150 milliós megszerzése ebbe a tervbe passzolna – igaz, valószínűleg a Liverpool sem megy könnyen bele az üzletbe.

Szalah mellett egy német szélső, a Bayer Leverkusenben futballozó, 22 esztendős Julian Brandt megszerzése is téma Madridban – ezt már a Bild teszi hozzá. Igaz, ez sem ígérkezik egyszerű megállapodásnak: a Real mellett a városi rivális Atlético is érdeklődik a jelenlegi idényben négy gólnál és tíz gólpassznál járó futballista iránt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik