Real: Bale vagy távozik, vagy furcsa szerep vár rá – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.24. 09:27
Egybehangzó spanyol sajtóhírek szerint Gareth Bale-t választás elé állították a Real Madridnál: a walesi futballista két opcióból választhat…

Az As és a Marca beszámolója szerint egyetlen dolog tűnik biztosnak: a következő idényben Gareth Bale nem lesz ott a Real Madrid támadósorában.a következő idényben Gareth Bale nem lesz ott a Real Madrid támadósorában.

A spanyolok úgy tudják, a blancók leültek beszélni a walesi futballistával, és felvázoltak neki két opciót.

Az első, hogy Bale a nyáron távozik.

Gareth Bale dönthet a saját sorsáról (Fotó: AFP)
Gareth Bale dönthet a saját sorsáról (Fotó: AFP)

 

Hogy véglegesen vagy kölcsönbe, opcióval, az teljesen mindegy, de ha a walesi ezt választja, azonnal elkezdenek neki csapatot keresni, és a nyáron mindenképpen mennie kell.

A probléma ezzel csak az, hogy egyelőre egyetlen klub sem kopogtatott a királyiaknál Bale után érdeklődve, köszönhetően többek közt annak, hogy a walesi a Real Madrid legjobban kereső játékosa, és idényenként 17 millió eurót (5.4 milliárd forintot) tesz zsebre.

Van viszont egy B-opció… A hírek szerint ugyanis Bale jobban örülne, ha maradhatna a blancóknál, amit a Real Madrid vezetősége meg is tudna oldani, ám egy kis csavarral.

Zidane vezetőedzővel egyeztetve ugyanis egy olyan lehetőséggel álltak elő, hogy Bale visszatérhetne abba a pozícióba, amelyben pályafutása elején játszott, és ő lehetne a madridiak „új” balbekkje.

Távozás vagy pozícióváltás? A döntés Gareth Bale kezében van.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik