Gareth Bale-lel nem számol Zinédine Zidane a Real Madridnál (Fotó: AFP)

 

Gareth Bale nem került be a Real Madrid keretébe a Bayern München elleni Nemzetközi Bajnokok Kupája mérkőzésen. Zidane-t megkérdezték, hogy ennek mi volt az oka, aki elárulta, azért nem lépett pályára a walesi szélső, mert rövid időn belül már nem láthatják őt Real-mezben.

„Bale nagyon közel van ahhoz, hogy távozzon a klubtól”
mondta Zinédine Zidane a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

„Hamarosan elhagyhatja az együttest, ez lenne a legjobb mindenkinek. Most is azon dolgozunk, hogy megtalálja az új csapatát” – folytatta a Real Madrid edzője.

Zidane azt is kifejtette, hogy nincs semmilyen személyes problémája a 30 éves futballistával, egyszerűen a labdarúgásban nagyon fontos a frissítés.

„Nincs vele személyes problémám, de ebben az esetben azonnali változás szükséges, amelyet meg is kell lépni. Egy játékos eladása az edző és a futballista döntése. Még nem tudom, hogy pontosan mikor, de a következő 24 vagy 48 órában eldőlhet, hol folytatja Bale a pályafutását” – tette hozzá Zinédine Zidane.

A Bayern München–Real Madrid mérkőzés előtt a bajorok klasszis középpályása, Thiago Alcántara beszélt arról, hogy szívesen fogadná a csapaton belül Gareth Bale-t.