Real: az UEFA-tól várnak segítséget Neymar megszerzéséhez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.18. 12:12
null
A Realnál még nem tettek le Neymar megszerzéséről (Fotó: AFP)
A pénzügyi fair play megsértése miatt komoly büntetés várhat a Paris Saint-Germainre, ezt kihasználva csábítaná Madridba Neymart Florentino Pérez, a Real elnöke. A B- és a C-terv is megvan spanyol és brit források szerint.

 

Csupán két héttel az átigazolási időszak vége előtt továbbra sem látni, ki vehetné át a Juventushoz szerződött Cristiano Ronaldo helyét és szerepét a Real Madridnál. A katalán Sport szerint a királyi gárda elnöksége szándékosan kivár. Az UEFA továbbra is vizsgálja a PSG finanszírozását és a pénzügyi fair play betartását. Florentino Pérezék pedig azzal számolnak, ha büntetést kap a francia sztárcsapat, elcsábíthatják onnan Neymart – mindez cirka 300 millió eurós ajánlatot jelenthet.

Ha az UEFA mégsem „segítene” a Real Madridnak, akkor B-terv gyanánt Mauro Icardi (Inter), Rodrigo (Valencia) és Timo Werner (RB Leipzig) lehet kiszemelt a támadó szekcióba. Az egykori Real-nevelés Rodrigót a Valencia be is árazta, a hírek szerint 80 millió euróért mehetne a Bernabéuba, csak épp Madridban 50 milliónál többet nem fizetnének érte.

Julen Lopetegui vezetőedző egy támadó mellett egy szélső hátvédet és egy középső bekket is igazolna még. Az egyik célpont a Chelsea balszélsője, Marcos Alonso, aki eddigi egyetlen válogatott behívóját épp a korábbi spanyol szövetségi kapitánytól kapta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik