Real: „Az MU-val nem nyertem volna háromszor BL-t”

Vágólapra másolva!
2019.08.08. 21:18
null
Toni Kroos szóban megállapodott a Manchester Uniteddel, de végül a Real Madridnál kötött ki (Fotó: AFP)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid középpályása, Toni Kroos elismerte: nem sokon múlt, hogy a királyiak helyett a Manchester Unitedhoz igazoljon 2014-ben.

 

Kroos GQ-nak adott interjúját a spanyol Marca szemlézte.

„Tudtam, hogy a Manchester United meg akar szerezni, Moyes (David Moyes, a United akkori menedzsere – a szerző) teljes mértékben támogatta az átigazolásomat. Eltöltöttünk együtt egy kellemes délutánt, sokat beszéltünk a Uniteddel való taktikai terveiről. Meggyőzött” – magyarázta a német futballista.

„Végül megegyeztünk… Szóban. Nem vagyok olyan, aki azon izgul, hogy mi lehetett volna. Igen, közel voltam, majdnem a Manchester United játékosa lettem. De végül nem jött össze.”

„Egy dolgot viszont biztosan elmondhatok: a Manchester Uniteddel nem nyertem volna meg háromszor a Bajnokok Ligáját” – fejezte be mondandóját a 29 éves középpályás.

Kroos 2014-ben végül a Real Madridhoz szerződött, ahol eddig egy bajnoki címet, egy spanyol Szuperkupát, három Bajnokok Ligáját, négy klubvilágbajnoki címet és két európai Szuperkupát nyert.

Korábban az említett Moyes is elárulta, hogy megállapodott Kroos ügynökével a szerződést illetően.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik