Real: a testvére miatt nem lett Bayern-játékos Hazard-ból

Vágólapra másolva!
2019.12.26. 10:44
null
A két Hazard a belga válogatottban – a Bundesligában is szerepelhettek volna „együtt” (Fotó: AFP)
A Real Madrid mellett a Bayern München is élénken érdeklődött Eden Hazard iránt, amikor a szélső még a Chelsea-ben futballozott. Korábbi londoni csapattársa, Robert Green most elárulta, miért a spanyolokat és miért nem a német rekordbajnokot választotta a belga.

 

„A Bayern nagyon szerette volna őt, de Hazard azt mondta, kizárt, hogy Németországba menjen – idézi a Transfermarkt a korábbi angol válogatott kapust. – Kijelentette, hogy nem megy a Bundesligába, mert nem akarja, hogy a testvére számára mindent megváltoztasson ezzel. Ezt úgy értette, hogy Németországban a testvérét Thorgan Hazard-ként ismerik, nem pedig csak úgy emlegetik, mint Eden Hazard öccse.”

A veterán angol kapus a 2018–2019-es idényben volt az idősebb Hazard testvér csapattársa, együtt nyertek Európa-ligát a Chelsea-nél, igaz, Green egyetlen percet sem védett az idényben.

Eden végül 100 millió euróért cserébe a Real Madridhoz írt alá. Thorgan szintén klubot váltott a nyáron: a Borussia Mönchengladbachtól a Borussia Dortmundhoz szerződött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik