Real: a szövetség megkapta Solari véglegesítésének papírjait

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.12. 17:31
Santiago Solari október végén vette át a Real Madrid irányítását Julen Lopeteguitől, akit a gyenge szezonkezdet után menesztettek októberben. Mivel Solari érkezése óta a csapat mind a négy mérkőzését megnyerte, ráadásul imponáló, 15–2-es összgólkülönbséggel, a klub illetékesei pedig ma benyújtották az argentin tréner véglegesítéséről szóló papírokat a Spanyol Labdarúgó-szövetséghez (RFEF). Valószínűleg a hivatalos bejelentés sem várat már sokat magára.

A fentieket a szövetség munkatársai is megerősítették az ESPN érdeklődésére, és a Marca is hasonló válaszokat kapott az RFEF-től, azaz hogy beküldték a Realtól az edző idény végéig érvényes szerződésének másolatát.Marca is hasonló válaszokat kapott az RFEF-től, azaz hogy beküldték a Realtól az edző idény végéig érvényes szerződésének másolatát.

Ez azt jelenti, hogy a klub 116 éves történetének legjobb bemutatkozását (a korábban 4/4-gyel nyitó trénereknek mind rosszabb volt a gólkülönbsége) produkáló argentin edző legalább a szezon végéig maradhat a csapat élén.

A spanyol szabályok szerint az ideiglenes jelleggel kinevezett vezetőedzők maximum 15 napig irányíthatnak ideiglenesként, utána kötelező a kluboknak végleges megoldást találniuk a vezetőedző személyét illetően.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik