Real: a középpályás máris mehet, négy csapat is vinné?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.07. 19:41
Spanyol lapértesülések szerint megvan a Real Madrid első távozója, a nyáron búcsút inthet a blancóknak Casemiro, akiért több európai élcsapat is bejelentkezett.

Mikor Casemiro 2013-ban a Real Madridhoz szerződött, senki sem gondolta, hogy esélye lesz bekerülni a rotációba. Az előző idényben kölcsön is adták a madridiak a Portónak, ahol azonban remekül futballozott a védekező középpályás, így a jelenlegi idényt már újra a blancóknál kezdhette.

A visszatérése után pedig azonnal helyet kapott a királyiak keretében, és a 2015–2016-os szezonban már több mint 1300 percig viselhette a Real-mezt tétmeccseken.

A brazil ennek ellenére spanyol sajtóhírek szerint távozhat, az OK Diarióánál úgy tudják, a vezetőség közölte Casemiróval, a nyáron nagy változások jönnek, aminek könnyen áldozatául eshet.

Mindenesetre a középpályásnak nem kell kétségbe esnie, állítólag a Porto, a Paris Saint-Germain, a Chelsea és a Juventus is élénken érdeklődik a játékos iránt, és ha valóban távoznia kell, azonnal kopogtatnak a madridi ajtón.

Casemiro pici értéke a transfermarkt.de becslése szerint 15 millió euró jelenleg. Érdekesség, hogy mikor Madridba került ez a szám kevesebb, mint a harmada volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik