Real Madrid: a Libertadores-kupa-döntő után bejelentik Solari első igazolását

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.14. 08:09
null
Exequiel Palacios már kétszer szerepelt az argentin válogatottban (Fotó: AFP)
Spanyol lapértesülés szerint a Real Madrid a téli átigazolási időszakban szerződteti Exequiel Palaciost, a River Plate 20 éves argentin válogatott középpályását.

A Marca információja szerint a királyi gárda mindenben megegyezett a Libertadores-kupa döntőjében az ősi riválisa Boca Juniors elleni visszavágóra készülő River Plate-tel, valamint a Buenos Aires-i klubban nevelkedő futballistával, így Palacios lesz Santiago Solari vezetőedző első igazolása.

Az argentin válogatottban kétszer pályára lépő 20 éves játékos 2024 nyaráig szóló megállapodást köt a Bajnokok Ligája címvédőjével.

Palacios klubváltását várhatóan a Libertadores-kupa-finálé után jelentik be a felek, a fiatal argentin pedig januárban költözik Madridba. A River az első meccsen 2–2-es döntetlent ért el a Boca otthonában, a visszavágóra november 24-én kerül sor.

Érdekesség, hogy ha a River Plate megnyeri a Libertadores-kupát, Palacios farkasszemet nézhet leendő klubjával a decemberi klubvilágbajnokságon.

Úgy tudni, a Real Madrid húszmillió euró körüli összeget fizet a Rivernek a labdarúgóért.

Palacios 2015-ben, 17 évesen mutatkozott be az argentin élvonalban, ám a River felnőttcsapatában eddig mindössze 38 tétmérkőzésen játszott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik