Primera División: egy gépen a Barca és a Real játékosai

Vágólapra másolva!
2012.10.17. 11:46
Együtt utaznak vissza Spanyolországba a Barcelona és a Real Madrid argentin válogatott játékosai – Javier Mascherano, Lionel Messi, illetve Gonzalo Higuaín és Ángel Di María –, valamint Alexis Sánchez és Juanjo Brau, a katalánok chilei támadója és erőnléti edzője.

A játékosok magángéppel utaznak vissza Spanyolországba, aminek költsége 150 ezer euró – ezt a két klub megosztja egymás között. A játékosok így már szerda délután visszatérnek Spanyolországba, ezt követően pedig csatlakoznak klubcsapataik felkészüléséhez.

A két klub azért döntött a közös utaztatás mellett, hogy Messiék egy nappal korábban visszatérhessenek válogatottjuktól, ugyanis a normál állapotok szerint csak csütörtökön érkeztek volna vissza hazájukból a dél-amerikai játékosok.

A korai visszatérésnek köszönhetően a szóban forgó játékosok csapatuk csütörtöki edzésén már részt vehetnek. A spanyol bajnokság 8. fordulójának szombati játéknapján a Real Madrid a Celta Vigót látja vendégül, míg a Barcelona a Deportivo La Coruna otthonában lép fel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik