Osasuna: Camacho szerint Vadócz gólja akkora volt, mint egy ház

Vágólapra másolva!
2010.10.17. 21:26
José Antonio Camacho, az Osasuna vezetőedzője a Deportivo elleni gól nélküli döntetlen után keményen kritizálta a játékvezetőt, többek között azért, mert Vadócz Krisztián gólját les címén nem adta meg.

„A három pont megszerzéséért jöttünk, de számos dolog volt ellenünk. Dolgoznunk kell a játékunkon, de nem hagynak bennünket. Láttam egy akkora gólt, mint egy ház, valamint egy akkora büntetőt és egy kiállítást, mint egy ház. Hosszú ideig voltunk tíz emberrel, de ez nem látszott a játékunkon" – mondta Camacho.

„Még nem beszéltem Camunasszal a kiállításáról, de máshogy kezelnek minket. Más sárgát adni szabálytalanságokért, és más beszédért. De történtek érthetetlen dolgok, mint Vadócz meg nem adott gólja. A csapatom egyelőre nem tudja elhinni magáról, hogy bárkit meg tud verni. Ma számos helyzetünk volt, és az ellenfél kezezésénél büntetőt kellett volna ítélni és azonnal pirosat adni. Azt szeretném, ha nekem fújnának egyszer. Tizenegy meccse nem tudtunk betalálni idegenben, de fontos pontot szereztünk" – tette hozzá a mester, aki összeveszett egy újságíróval a sajtótájékoztatón.

A bíró teljesítményéről sok mindent elmond, hogy a Marca napilap internetes oldalának tudósításában a tízes skálán kettes osztályzatot adtak Miguel Ángel Pérez Lasa játékvezetőnek.

A meccsről írt cikkünket itt olvashatja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik