Mourinho beszólt a képmutatóknak, nem távozik

Vágólapra másolva!
2011.08.23. 18:15
null
Mourinho elítéli a futball képmutatóit (Fotó: Action Images)
José Mourinho gyorsan eloszlatta a ma napvilágot látott pletykákat: a Real Madrid vezetőedzője a klubja hivatalos honlapján megjelent közleményben cáfolta, hogy távozna a blancóktól. A portugál szakember bocsánatot kért a Barcelona elleni Szuperkupa-visszavágón történtek miatt, de csak a „királyi gárda” híveitől. Alább a Real Madrid honlapján megjelent közleményt olvashatják.

„Csak, aki nem ismer, álmodhatja, találhatja ki, hiheti, hogy most távozhatok a Real Madridtól. Úgy tűnik számomra, hogy sok embert lenyűgözött a Real Madrid futballjának minősége a felkészülés alatt, és számukra meglepő hír lenne, ha most elhagynám a klubot. Lehetetlen!

Fantasztikus elnököm van, aki nagyon intelligens, és nagy barátság fűz hozzá. És van egy általános igazgatóm, aki a nap huszonnégy órájában dolgozik, és ezért hatalmas a motivációm, és az én Real Madrid iránti rajongásom nagyobb, mint néhány álmadridistáé.

Nem távozom. Ez biztos. Abszolút biztos!

És szeretnék a Real Madrid szurkolóihoz fordulni, hogy bocsánatot kérjek tőlük, csakis tőlük a viselkedésemért a legutóbbi meccsen. Néhányan jobban alkalmazkodtak a futball képmutatásához, mint én. Elrejtett arccal, a szájukat eltakarva teszik ezt, és leginkább az öltözőfolyosón.

Nem tanulok meg képmutató lenni. Nem tanulok, és nem is akarok az lenni.

Egy ölelés mindenkinek, és holnap találkozunk a Santiago Bernabéu Stadionban."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik