La Liga: Van der Vaart utólag adott tanácsot C. Ronaldónak

Vágólapra másolva!
2018.08.27. 21:31
A 109-szeres válogatott Rafael van der Vaartot meglepte, hogy Cristiano Ronaldo nem a Real Madridból vonul vissza. Szerinte egykori csapattársának hasonló hűséget kellett volna mutatnia, mint Lionel Messi teszi Barcelonában.

„Maradnia kellett volna, tudjátok, mint Messinek Barcelonában. Messi sosem fog eligazolni onnan – idézi a goal.com a vb-ezüstérmes Rafael van der Vaartot, aki az ukrán football.ua-nak adott terjedelmes interjút olyan futballaktualitásokról kifejtve a véleményét, mint Cristiano Ronaldo Torinóba szerződése. „Maradnia kellett volna, tudjátok, mint Messinek Barcelonában. Messi sosem fog eligazolni onnan – idézi a goal.com a vb-ezüstérmes Rafael van der Vaartot, aki az ukrán football.ua-nak adott terjedelmes interjút olyan futballaktualitásokról kifejtve a véleményét, mint Cristiano Ronaldo Torinóba szerződése.

„Egészen meglepett és el is szomorított az átigazolása – tette hozzá a 35 esztendős holland középpályás, aki jelenleg a dán Esbjerg játékosa, a 2009–2010-es szezonban pedig Ronaldo csapattársa volt a Real Madridnál. – Anno, mikor a Real bejelentkezett értem, egy percig sem kellett gondolkodnom. Különösképpen amiatt, mert anyai részről magam is spanyol vagyok félig. A Real a világ legnagyobb klubja, egészen különleges. Az egyetlen együttes pályafutásom során, amelynek bármikor vettem fel a mezét, azt gondoltam, »hű, megcsináltam«! Ettől olyan nagyszerű a Real Madrid.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik