La Liga: negatív drogteszttel bizonyította ártatlanságát

Vágólapra másolva!
2020.07.15. 18:53
null
Mesa nem fogyasztott semmit (Fotó: Instagramm/alexm22_)
Nem mindennapi történet bontakozott ki a spanyol másodosztályból az élvonalba 14 év után feljutó Cádiznál: az andalúziaiak csatárát, Nano Mesát olyannyira elragadták az érzelmei, miután biztossá vált, hogy a csapat jövőre az élvonalban szerepel, hogy a meccs utáni interjúját követően megvádolták: ő bizony valamilyen kábítószer hatása alatt állt.

 

A Cádiz a Fuenlabradától elszenvedett 1–0-s vereség ellenére is biztosította feljutását, miután a harmadik helyen álló Almería hátránya hat pont két fordulóval a vége előtt – s az egymás elleni eredmények a Cádiznak kedveznek.

A találkozó végén a csereként pályára lépő Mesa is a csapat tv-csatornájának mikrofonja elé került, és meglehetősen furcsán viselkedett az interjú alatt. Éppen ezért gondolták a csapat drukkerei, hogy biztosan fogyasztott valamit.


A támadó a vádakra reagálva úgy döntött, ártatlanságát bizonyítandó elvégeztet egy drogtesztet, amelynek eredményét aztán Instagramján meg is osztotta egy rövid közlemény társaságában, amelyben leírja a történteket.

„Úgy döntöttem, a megfelelő teszt elvégeztetésével bizonyítom, hogy az ellenem felhozott vádak teljesen alaptalanok” – fogalmazott Mesa.

null

null



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik